آمار بازدید کنندگان

۱۳۹۰ مهر ۴, دوشنبه

رايانه‌تان را آنلاين اسكن كنيد

وجود برخی سایت‌های اینترنتی در حوزه امنیت و اسکن رایانه‌ها و فایل‌ها به صورت آنلاین، دست کاربران رایانه‌ای را برای آسودگی خاطر در برابر ویروس‌ها باز گذاشته است.
رايانه‌تان را آنلاين اسكن كنيد
حملات سایبری متعددی که در فضای وب به وقوع می‌پیوندد باعث بروز نگرانی بسیاری برای برخی کاربرانی که دارای حساسیت‌های خاصی در دفاع از حریم شخصی خود هستند، شده است.

این قضیه زمانی جالب می‌شود که این ترس و وحشت‌ها در مواردی به دلیل دوری از سیستم‌های ایمن‌کننده و تأمین کننده امنیت به مخاطره برای کاربران تبدیل می‌شود تا جاییکه یک لحظه حاضر نیستند به ریسک دست زده و حتی در انتقال فایلی ساده و کوچک از سیستمی دیگر به سیستم خود اقدام کنند، چه برسد به اینکه به تبادلات مالی و یا تراکنش‌های سنگین اقدام کنند.

این چهره دلهره‌آور که روزانه نیز به واسطه بسیاری از هکر‌ها و نفوذگران اینترنتی تشدید می‌شود، زمینه را برای سود بسیاری از افراد با استعداد باز گذاشته و فرصت ابداعات را فراهم آورده تا جاییکه عده‌ای برای حراست از حق و حریم افراد به پاکسازی رایانه آن‌ها و فایل‌های مشکوک و پیشنهادی آن‌ها برروی فضای وب دست زدند و با این کار نام و آوازه‌ای را برای شرکت مورد نظر در حوزه ضد ویروس‌ها به ارمغان آورده‌اند.

با وجود چنین اقدامی دیگر وجود یک آنتی ویروس قدرتمند به روزرسانی شده چندان ضرورتی ندارد؛ چراکه اکثر سایت‌های اسکن رایانه تحت وب فایل‌ها و بانک‌های اطلاعاتی به روز شده‌ای دارند و در برابر کوچک‌ترین تهدیدات قادر به واکنش نشان دادن از خود هستند.

شیوه عملکرد برخی از این سایت‌ها تشخیص جرم و نفوذ در رایانه‌هاست که در صورت عدم آلودگی به معنای پاکی است در حالیکه برخی دیگر امکان آپلود را به کاربران خود می‌دهند تا از پاک بودن یک فایل دلخواه آسوده خاطر باشند.

BitDefender QuickScan از جمله سایت‌هایی است که به اسکن رایانه به صورت آنلاین می‌پردازد، هم‌چنین Panda ActiveScan، TrendMicro Housecall، TrendMicro Housecall، F-Secure Online Scanner نیز از جمله دیگر سایت‌هایی هستند که به صورت آنلاین به اسکن رایانه پرداخته و کاربران را از وجود ویروس، تروجان و ورم‌ها مطلع می‌سازند.

VirScan و VirusTotal و Jotti از سایت‌هایی به شمار می‌روند که قابلیت آپلود فایل و بررسی پاکی آن را به صورت آنلاین برای کاربران فراهم می‌آورند تا پس از این به راحتی بتوانند دانلود انجام دهند و یا فایلی را از روی یک سیستم دیگر که چندان به عملکرد آن واقف نیستند، بر روی سیستم خود قرار دهند.

اکثر این دسته از سایت‌ها لیستی از آنتی ویروس‌هایی که توسط آن‌ها پشتیبانی می‌شوند را به معرض نمایش برای کاربران می‌گذارند تا آن‌ها نیز نسبت به عملکرد و الگوریتم‌های اجرایی آن‌ها آشنا باشند و به‌‌ همان نسبت که الگوریت‌ها دقیق‌تر به بررسی فایل و محتوا بپردازند و حجم فایل نیز بزرگ‌تر شود، زمان بررسی نیز بیشتر به درازا می‌انجامد، این در حالیست که اسکن رایانه توسط سایت‌های آنلاین علاوه بر این زمان نیاز به بارگذاری اولیه‌ای نیز دارد تا نرم‌افزار آنتی‌ویروس لود شود و دسترسی بر رایانه مقدور شود.

در لیست معرفی‌نامه عملکرد این سایت‌ها و نرم‌افزارهایی که بر بستر آن‌ها قرار دارد؛ مشخصات ریز برخی آنتی ویروس‌ها همچون کشور سازنده و آخرین زمان به روزرسانی نیز وجود دارد که در پایان بررسی به دامنه این لیست افزوده می‌شود و اطلاعاتی از فایل اسکن شده و خصوصیات آن، حجم و در صورت وجود اطلاعات ویروس قرار گرفته شده برروی آن به معرض نمایش درمی‌آید.

هرچند این روش‌ شناسایی ویروس‌ها در دراز مدت چندان کارا نیست و الگوریتم‌های آن‌ها دیر‌تر از خود نسخه‌های اصلی و نرم‌افزارهای آنتی ویروس‌ها دچار تغییر می‌شود اما برای استفاده‌های کوتاه، آنی و کوتاه مدت و در زمان‌هایی که دسترسی به آنتی ویروس خاصی نیست، جوابگو خواهد بود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر